Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10472

Fer propaganda no és informar

0
0
Demanam a l'equip de govern del Partit Popular i Proposta  per le Illes que no utilitzen de forma partidista el perfil institucional de facebook de l'Ajuntament i que aquest sigui un mitjà d'informació pública no de propaganda de dos partits.

_______________________________________________________________________________

Al desembre del 2013 PP i PI van can contractar una persona (amb un concurs dirigit) per fer una nova web municipal i gestionar la comunicació municipal. Des d'aquell moment s'han multiplicat les notes de premsa amb fotografies dels regidors de l'equip de govern fent les seves tasques, però en canvi encara no han vist una millora en la pàgina web municipal ni en la informació facilitada per l'Ajuntament a la mateixa.

Ara el perfil institucional de facebook l'Ajuntament de Pollença no només publica la informació institucional i notes de premsa emeses per l'equip de govern, evidentment ni es plantegen publicar res dels grups de l'oposició, sinó que també enllaça a notícies publicades als diaris, però només a notícies que surten dels mateixos PP i PI. Al perfil institucional no trobareu cap enllaç a les notícies del muncipi que sorgeixen dels grups de l'oposició . Per exemple després del darrer ple el perfil institucional només va enllaçar la nocícia que feia referència a la moció de l'equip de govern aprovada al ple, res d'altres dues notícies que parlaven de les mocions aprovades de l'oposició. Es confon informació amb propaganda i s'utiltizen mitjans públics com si fossin propietats dels partits governants.

En definitiva estam davant d'una clara malversació de fons públics; personal i mitjans pagats per tots els ciutadans de Pollença són utilitzats exclusivament per Partit Popular i Proposta per les Illes. Es confon informació amb propaganda i s'utilitzen mitjans públics com si fossin propietats dels partits governants.

Demanam a l'equip de govern que enllaci al perfil institucional del facebook totes les notícies que surten del municipi a la premsa siguin positives o negatives, procedeixin de l'equip de govern o d'altres fonts, igualment demanam que publiquen les notes de premsa dels grups de l'oposició. Els grups de l'oposició també representam als ciutadans de Pollença i els mitjans de comunicació de l'Ajuntament són pagats per tots.

 

  


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10472

Latest Images

Trending Articles