Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
People Here Also Viewed:
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10932

Kíev perdrà la guerra.

0
0

 
                    Kíev perdrà la guerra.

 

 

 

     Nulla dies sine linea.

 

    El govern d'Ucraïna (sorgit de l'aliança de nazis i oligarques) perdrà novament la contesa, si reprèn les hostilitats.

   Les milícies de Donbass van infligir greus derrotes a l'exèrcit ucraïnès amb la seva contraofensiva del 24 d'agost. I el dia 28 les milícies (esdevingudes un autèntic exèrcit) encerclaven Mariupol, port al mar d'Azov, la segona ciutat més gran del Donetsk i un dels centres industrials més gran d'Ucraïna.     Actualment, la ciutat continua encerclada (L'exèrcit ocupant ucraïnès cava trinxeres!). A més a més, les milícies van aconseguir el control de l'autopista Donetsk-Mariupol (de 230 km.).

 

    La Junta de Kíev centra els seus esforços en el rearmament de l'exèrcit amb l'objectiu de liquidar els ''terroristes'' del Donbass.  Però, en realitat, van cap a la pròpia ruïna.  Si no pogueren vèncer unes milícies pobrament  armades, menys podran vèncer un exèrcit més ben armat i amb més soldats.  Per altra banda, a moltes regions hi ha un rebuig generalitzat a la incorporació obligada a l'exèrcit.

 

    Els dirigents rebels consideraven decisiu la incorporació dels voluntaris estrangers a les milícies de Donbass; i feien especial esment als voluntaris russos (uns 4.000, segons En  Zakharxenko, líder de Donetsk) ( La premsa russa informava, 23.09.14, que 12.000 cossacs del Don anirien a combatre juntament amb els seus germans del Donbass de Nova Rússia). Però s'ha de considerar els nombrosos voluntaris procedents de les vuit regions de Nova Rússia (i els procedents de Kíev mateix), el nombre dels quals és incert.

  

 

    També s'ha de tenir en compte que Donetsk i Lugansk han iniciat una febril producció d'armament (Les dues repúbliques populars concentren els majors nuclis de la indústria metal·lúrgica d'Ucraïna).

 

    El govern de Kíev està a punt de declarar-se en fallida. No disposa de diners i els creditors no els fien. I els ''països amics'' van ronsers a l'hora d'obrir la bossa.

   Els dies del govern de Poroxenko estan comptats, jo crec.

 

   

 

 

   

  

Viewing all articles
Browse latest Browse all 10932

Latest Images

Trending Articles