Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
People Here Also Viewed:
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10932

El TIL ha mort, la Consellera ha estat cessada...

0
0

Intensa setmana a la lluita de la comunitat educativa; el Tribunal Superior de les Illes ha declarat nul el TIL i  ha suspès cautelarment  la seva ordre d'aplicació. Això donava una vegada més l'oportunitat al govern del Partit Popular  de rectificar i negociar, però no ha estat així i els populars segueixen diposats a mantenir el caos l'educació. Cal recordar que el TSJIB condemna a pagar les costes  al Govern (i no és la primera vegada), la ineptitud dels populars les pagam tots els ciutadans amb els nostres doblers als ciutadans, igual que pagarem el recurs.

El normal i  raonable en un país democràtic, hagués estat la destitució immediata de la Consellera i tot el seu equip... Però la única destituïda ha estat la Consellera que només era una titella en mans d'en Bauzá i el vertader Conseller a l'ombra que és en Guillem Estarellas, Secretari Autonòmic d'Educació. És més segon el diari Última Hora, en Bauzá va oferir a na Bel Cerdà, una de les responsables de tot aquest desgavell, el càrrec de Consellera, però aquesta el va rebutjar, no per estar en contra de la despolítica educativa d'en Bauzá sinó simplement per por i és que tanta malifeta no quedarà impune.

Finalment Bauzà ha triat com nova consellera a Núria Riera, no pels seus coneixements del món de l'educació sinó per ser totalment fidel al president, com va demostrar amb les rucades que va declarar sobre les sentències del TIL. Una demostració de qui és el que dirigeix la despolítica educativa. Mentre la majoria dels militants i afiliats del PP no diuen res ni  es mouen no sigui que no vagin a sortir a la foto.

La comunitat educativa ha guanyat la batalla del TIL i ha acabat amb una irresponsable consellera. És ben hora que tot aquest disbarat s'aturi.

Ferrán Aguiló

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10932

Latest Images

Trending Articles