Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10707

Demà dissabte, assemblea oberta de MÉS per Mallorca

0
0

Dissabte MÉS per Mallorca celebra una Assemblea Oberta per ratificar l’entrada del BLOC per Felanitx i iniciar el procés participatiu d’elaboració del programa electoral.

El proper dissabte dia 27 de setembre MÉS per Mallorca celebrarà una nova Assemblea Oberta al CEIP Aina Moll de Palma. Amb aquesta assemblea la formació continua amb el procés de creixement i obertura a la ciutadania de Mallorca que vol el canvi polític. Un dels punts de l’ordre del dia serà la ratificació de l’entrada del BLOC per Felanitx, segona força política felanitxera i alternativa de govern al PP.A més, l’Assemblea de dissabte serà l’inici del procés participatiu d’elaboració del programa electoral.

D’altra banda, MÉS per Mallorca impulsarà un procés de primàries obertes per elegir els candidats i candidates al Parlament i al Consell. Hi podran participar tots aquells ciutadans i ciutadanes que ho desitgin. Dia 15 octubre comença termini de presentació de candidatures i d’inscripció en el cens. La campanya serà de l’1 al 14 de novembre, i el cens es tancarà dia 6 de novembre. La jornada de votacions de les primàries serà dia 15 novembre.

MÉS, el partit en mans de les persones.

 

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10707

Latest Images

Trending Articles