Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10493

De la vaga a la llengua Euskadi.

0
0

La setmana va començar amb el  19è dia de vaga en tretze mesos dels docents a Mallorca i Formentera amb un seguiment a Pollença d'un 70% dels docents i  un seguiment aproximat del 60% a Mallorca. Al cas de Pollença a més a més entorn a un 65% de l'alumnat no va assistir a classe. Més de 2.000 persones es van concentrar davant el Consolat de la Mar amb un clar missatge de rebuig a la  gestió actual del món educatiu  Ha quedat clar que aquest començament de curs no és gens normal. 

La resposta de la Conselleria d'aducció ha estat una vegada més la mentida i intentar criminalitzar els docents acusant-les de radicals o de tenir interessos polítics.La dignitat i la capacitat de resistència dels i les docents són el millor exemple per una societat que viu subjugada per la corrupció, la precarietat laboral i la crisi econòmica. 

Vinyetes de l'article d'en Ferran Aguiló 

 

Aquesta setmana també s'ha conegut la sentencia a les  les 44 encausades de la Conselleria, joves que van entrar el 22 de maig de 2012  de forma pacífica a la Conselleria d’Educació per protestar contra les retallades en l’educació pública (veure article) Ara més que mai necessiten el nostre suport. Si voleu participar en la campanya de suport #JoTambeHiHauriaEntrat podeu fer ingressos a aquest compte corrent de Caixa Colonya.

 

Aquesta setmana també FAPA Mallorca, en nom de les 185 APIMA que representa va  expressar la seva indignació per la darrera carta que la Conselleria ha adreçat a les famílies. (Veure informació completa)

Una comitiva de camisetes verdes encapçalada per Felip V va sorprendre el president José RamónBauzá i la consellera d'Educació, Cultura i Universitats, Joana Maria Camps a la seva arribada al Casal Solleric per donar el sus a la divuitena Nit de l'Art de Palma (article diari Balears).

I la Consellera d'educació i cultura segueix mostrant el seu nivelli explica al Parlament que al País Basc xerren "Euskadi"

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10493

Latest Images

Trending Articles