Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10334

Goteres al pavelló de l'IES Clara Hammerl

0
0

Des d’Alternativa per Pollença exigim la intervenció urgent de la Conselleria d’educació i l’Ajuntament per solucionar els problemes del pavelló de l¡IES Clara Hammerl i la millora del conveni en referència a aquest pavelló entre les dues institucions

____________________________________________________

Ens preocupa molt el problema de les goteres al Pavelló de l' IES Clara Hammerl, que han arribat a un punt que necessiten una intervenció urgent.

Com és sabut, el pavelló de l' IES Clara Hammerl, a més de ser el lloc on es fan les classes d'Educació Física del propi Institut, és utilitzat pel Club Bàsquet Eu Moll per entrenar i jugar els partits, així com pel club de Volei per alguns dels seus entrenaments. Tot això és possible gràcies a un conveni entre l' Ajuntament i la Conselleria d' Educació.

La situació actual del terrat del Pavelló fa que en un dia de pluja, sigui complicat realitzar una classe d'educació física, o un entrenament tant de bàsquet o de volei i totalment inviable jugar un partit oficial. La qual cosa fa preveure molts de problemes d'aplaçaments, d'entrenaments i partits per la propera temporada.

Però el més preocupant és que aquestes goteres cada dia van a més i si no s'arreglen poden provocar danys més greus, tant al terrat com al paviment del pavelló, fins al punt que si es fa mal bé suposaria deixar inutilitzable el pavelló.

Per això, des d'Alternativa pensam que és urgent la intervenció del batle perquè insti a la conselleria d'Educació a solucionar aquest problema amb urgència, i si cal que l'Ajuntament repari les goteres i després passi la factura a la conselleria.

Per altra banda, aquest fet posa de manifest el que hem demanat en nombroses ocasions des d’Alternativa per Pollença; la necessitat de l’Ajuntament de renegociar  i millorar el conveni amb la Conselleria per poder solucionar els problemes de manteniment del pavelló de l’IES Clara Hammerl.

- Al pressupost d'enguany vam proposar un pressupost per a  millores en el conveni de l'IES Clara Hammerl per tal que l’Ajuntament pugui realitzar altres usos abans de construir noves infraestructures. La proposta va ser rebutjada per PP i PI (veure article) :

- Tancar o separar mitjançant una tanca les instal·lacions esportives (incloses les exteriors) de la resta de les instal·lacions de l’IES.

- Adequar els vestuaris i els banys que actualment estan en mal estat.  No hi ha vestuaris per als arbitres.

- Ampliar el pavelló creant unes grades a la zona d'espectadors.

-Assumir la gestió de la instal·lació fora de l’horari de l’IES, inclòs els mesos de vacances d’estiu, Nadal i Pasqua. Cal tenir en compte que l’IES té prioritat per a fer les seves activitats extraescolars, però que en cas de no fer-ne la instal·lació pugui ser ocupada per a realitzar activitats municipals.

- Assumir de forma real la vigilància de la instal·lació (evidentment fora de l’horari lectiu). Actualment es trasllada aquesta responsabilitat al club, especialment als entrenadors.

-Integrar la gestió d’aquestes instal·lacions esportives dins un pla de manteniment de les instal·lacions esportives del Port de Pollença o de tot el municipi. Actualment no hi ha un pla de manteniment de la instal·lació, només es fan actuacions o reparacions puntuals que realitza l’Ajuntament o l’IES depenent de qui sigui l’interessat.

 

 

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10334

Latest Images

Trending Articles