Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10707

MÉS considera un despropòsit que l’Hospital d’Inca bloquegi devuit llits i un quiròfan com a mesura d’estalvi

0
0
MÉS considera un despropòsit que l’Hospital d’Inca hagi tancat 18 llits hospitalaris i un quiròfan els mesos d’estiu per mor del pla d’ajustament econòmic imposat per a Conselleria de Salut. En aquest sentit, Andreu Caballero, regidor de MÉS a l’Ajuntament d’Inca, exposa que “l’Hospital d’Inca és de per si un centre hospitalari de dimensions reduïdes, si es bloquegen 18 llits la seva capacitat d’atenció es veurà molt compromesa”.

MÉS també critica les retallades en personal derivades també del pla d’ajustament. Sobre aquesta qüestió, el regidor de MÉS apunta que “el personal de l’Hospital d’Inca fa un gran esforç per atendre a tots els usuaris, però és necessari disposar de tots els recursos humans i materials possibles per a cobrir totes les demandes. Incidim amb contundència que s’està xerrant de la salut de les persones i que és, sense cap mena de dubte, d’una prioritat social de primera magnitud”.

Andreu Caballero apunta que “ens preocupa molt com s’està gestionant darrerament l’Hospital d’Inca. Consideram que l’ajuntament d’Inca hauria de pronunciar-se al respecte. Per als inquers, l’Hospital Comarcal és el fruit d’una lluita i d’una reclamació de molts d’anys i no estam disposat a que el desmantellin poc a poc davant els nostres ulls”.

Així les coses, el regidor de MÉS anuncia que presentarà una moció al proper Ple de l’Ajuntament d’Inca per reclamar al Govern de les Illes Balears que mantengui operatiu i amb tota la seva capacitat l’Hospital d’Inca. Andreu Caballero també sol·licitarà al batle d’Inca que torni a convocar els batles i regidors de la comarca per recuperar el moviment en favor de l’Hospital Comarcal d’Inca. “Tota la comarca es va mobilitzar en el seu dia per reivindicar aquest hospital, és hora de recuperar aquesta unitat d’acció per defensar allò que vàrem aconseguir amb molt d’esforç i anys de mobilització ciutadana”. 

Viewing all articles
Browse latest Browse all 10707

Latest Images

Trending Articles