Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10341

I Mostra de Gegants de Mallorca a Palma 2014

0
0

Bon dia a tots els que visiten aquesta pàgina.

Aquest any sa posat en marxa, dins es marc de ses Festes de la Mare de Deú de la Salut 2014, sa I Mostra de Gegants de Mallorca a Palma 2014.

Sa mateixa a estat possible gracies a s’Ajuntament de Palma i al claustre d’Història i Cultura Militar, antic convent de Santa Margalida i Hospital Militar, carrer Sant Miquel 69, lloc on és realitzarà sa mostra.

Des del dia 4 al 12 de Setembre de 2014, per primera vegada a Palma, es podrà visitar aquesta mostra Gegants, Capgrossos y Gegantons de totes ses colles de Mallorca, que puguin participar.

Confirmades totes ses colles participants:

Alaró, Binissalem, Bunyola, Calvia "Santa Ponsa", Campos, Felanitx, L'Assumpció, Llucmajor, Manacor i els seus Gegantons, Marratxí, Pollença, Santa Maria del Camí, Santanyi, Sineu, Societat i Costums, Cladera, Son Rapinya, Valldemossa, Òs de Campos, Gegants i Capgrossos de la Sala i Consell de Mallorca.

Inauguració dia 4 a les 19:30 hores, al claustre d’Història i Cultura Militar, antic convent de Santa Margalida i Hospital Militar, carrer Sant Miquel 69 i els horaris de sa mostra es el següent: dematí des de les 09:30 fins les 13:30 hores i es capvespre des de les 18:00 fins a les 20:00 hores..

S’espera, es dia de sa inauguració, sempre que sigui possible, sa presència dels regidors dels Ajuntaments, els Cap de Colla i portadors que tendràn els seus Gegants a sa mostra.

Abans d’inaugurar-la es realitzarà una mostra de ball de bot, a càrrec del grup de ball s'Estol de Geganters. S'acte oficial començara, com hem comentat abans, a les 19:30 hores, un membre de sa colla farà sa presentació den Pau Tomas i Ramis, autor del llibre "els Gegants de Mallorca", el mateix sira es respopnsable de presentar a ses autoritats.

Gracies a tots i esperam poder gaudir de sa vostra presència.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10341

Latest Images