Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10547

Els horaris dels Gegants per les Festes de la Mare de Déu de Gràcia 2014

0
0

El programa de Festes de la Mare de De Gràcia 2014 en el moment d’escriure aquestes ratlles ja deu estar a la majoria de cases de la Ciutat. En el present article citarem per a tenir a ma “la guia dels gegants a les festes”, els actes i dies en els que sortiran els gegants.

 

28-Agost.

 21.00 h. Arribada dels Gegants de Maó en Tomeu i na Guida, els gegantons de Sa Casa d’es Poble en Pere i na Gràcia i també el nano en Miquelet es Salero a l’Ajuntament. Acompanyats pel grup de grallers.

30-Agost.

11.00 a 13.00 h. A la Plaça Constitució, Taller de plomalls, per a acompanyar els gegants.

02-Setembre.

20.00 h. Festa d’aniversari dels Gegants de Maó i nova vestimenta per a na Guida i en Tomeu. L’acte acabarà amb el repartiment d’un enorme pastís d’aniversari per a tot-hom.

05-Setembre.

16.30 h. Festa al Casal de Gent Gran d’es Camí d’es Castell. Els Gegantons en Pere i na Gràcia, propietat del Casal, exerciran d’amfitrions en una festa per a la gent gran i també per a la gent gegant.

06-setembre.

18.30 h. Sortida del passa carrers de la nit del pregó pel centre de la ciutat, amb els Gegants de la Ciutat i altres Gegants de Menorca, per acabar al Pla de la Parròquia en uns últims balls tots junts a la Plaça. En Tomeu i na Guida també ballaran el tradicional Es Mahón, un cop acabat el pregó.

07-setembre.

16.15 h. Sortida del cercavila format per la Banda Cap de Fibló, Els Gegants de Maó, gegants menorquins i els convidats d’excepció els Gegants de Campos (Mallorca).

08-setembre.

09.00 h. Sortida de la cercavila, formada pels Gegants de Maó i els Gegants de Campos.

09-setembre.

18.00 h. Baixada dels gegants al Port, per a fer les darreres ballades. Baixaran acompanyats dels Castellers de Vilafranca.

 

Totes les activitats amb els gegants són organitzades conjuntament per l’Ajuntament de Maó i la Colla de Geganters de Maó.

Per a més informació dels actes dels gegants d’aquestes Festes de la Mare de Déu de Gràcia 2014 us podeu dirigir al corre electrònic gegantsmao@menorca.es , consultar el mateix programa de Festes de l’Ajuntament de Maó ha distribuït per les cases o també visitar el nostre perfil de facebook que actualitzem tots els dies “gegants de mao, Menorca”.

www.gegantsmao.menorca.es

www.youtube.com/gegantsmao

http://creantilusionsgegants.blogspot.com.es/

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10547

Latest Images