Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10530

El passacarrers de les Festes de Sant Climent 2014

0
0

Ahir a la tarda en Tomeu i na Guida van fer la seva visita anual al que també és el seu poble, Sant Climent; el motiu les festes en honor al patró que dona nom a la població.

Hem de dir que aquest any els Gegants en Tomeu i na Guida, per motiu de que es estàn preparant per algo més que important que ha de passar a principis de setembre, s’estan fent proves... a alguns pobles que hi solen anar tots els anys no hi han anat, enviant en el seu lloc per a fer la representació de la ciutat a n’en Pere i na Gràcia i a n’en Miquelet es Salero. Tot i així a Sant Climent, al ser part del terme de Maó, és obligatori almenys una vegada en l’any anar-hi i és per dit motiu que amb ballera endarrerida allà van estar els nostres gegants.

En les Festes de Sant Climent en la edició d’enguany també hi van voler participar la comparsa dels Gegants de Llucmaçanes i musicalment parlant la animació en bona part no va decaure en cap moment per la música del grup de vent i percussió “Cap de Fibló”.

Els gegants de mao en Tomeu i na Guida, en Pere i na Gràcia de Sa Casa d'es Poble de Maó i en Miquelet es Salero durant les Festes de Sant Climent 2014.

Poc abans de les sis de la tarda la comparsa es posava en camí, no sense que abans els més petits es fessin les corresponents fotografies amb els gegants, s’hi atraquessin per a veure´ls d’aprop, tocar-los... però als primers sons de la banda tot-hom des de la plaça cap al Carrer Sant Jaume per a fer l’itinerari de costum.

El passa carrers no duraria en excés, doncs Sant Climent com a població no és molt gran, però lo necessari per a encetar una tarda de Festa de dalt de tot. Els últims balls de tots els Gegants ja serien a la mateixa plaça d’on havien sortit.

La festa gegantera acabaria com de costum a les antigues escoles on es faria la entrega de records als grups participants i com no podia faltar amb una convidada.

www.gegantsmao.menorca.es

http://creantilusionsgegants.blogspot.com.es/

www.youtube.com/gegantsmao


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10530

Latest Images

Trending Articles