Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
People Here Also Viewed:
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10932

El rector veta i el batle s'amaga.

0
0

 

Aquests dies el Club Pollença ha organitzat unes interessants  'Converses d'arquitectura' entorn de la figura de Gaudí. Dins el seu programa el diumenge havia previst una visita guiada per Rafel Moranta i Magdalena Jaume a l'interior de l'Església de Nostra senyora dels Àngels. El rector, en Joan Artur Boardman, va vetar aquesta visitar i va pressionar a un espònsor per què es retirés de la organització . La seva explicació ahir a la premsa és que havia interpretat un text que acompanyava la propaganda com una burla a la comunió, encara que no va intentar aclarir el fet amb els organitzadors. El text irònic que fa referència a la polèmica en torn al Tornaveu dissenyat per Gaudi dues vegades destruït a la Seu és aquest:«Com a cloenda de cada jornada es procedirà a distribuir la comunió a la concurrència amb les restes del Tornaveu, que serà gratuïta per als pobres de solemnitat i oberta a subhasta per a les famílies principals».

 

  L'actitud del rector ens sembla totalment intolerable i no només per totes les prebendes i ajudes públiques que té l'església catòlica sinó perquè concretament a Pollença parròquia de la Mare de Déu dels Àngels rep una subvenció per obrir les seves portes als visitants. Precisament al darrer ple de juliol vam demanar per què a la Junta de Govern del 18 de març hi havia 10 gratificacions de 150,25 euros ( o sigui estam parlant de 1502,5 euros per 10 mesos)  a la parròquia de la Mare de Déu dels Àngels  pel concepte "obrir la parroquia". El batle va contestar que es tractava d'un acord molt antic, que es pagava des d'una partida de Participació Ciutada!? per què es pugui visitar la parròquia. Al ple va reconèixer que aquest acord s'hauria de regularitzar mitjançant un conveni.

 

 Igualment és resulta vergonyós que el batle i responsable de cultura, que va justifica al ple el pagament d'aquestes "gratificacions" a la parròquia per facilitar l'accés del turistes al patrimoni, després s'amagui i no vulgui ni tan sol valorar aquests que el rector impedeixi una activitat cultural al que havia importants arquitectes simplement per què no l'havia agradat un text. És evident que el batle segueix el que és una màxima al PP; Fort amb els dèbils i dèbil amb els poderosos”.

 

 

Viewing all articles
Browse latest Browse all 10932

Latest Images

Trending Articles