Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10786

Mallorca cap al col·lapse a Pollença

0
0

Divendres 25 de juliol va venir a Pollença na Margalida Ramis, portaveu del GOB, a fer una xerrada en el marc de la campanya «Mallorca cap al col·lapse». Aquesta campanya es va iniciar la tardor passada amb «l'objectiu de denunciar les iniciatives impulsades pel Govern, donar a conèixer les seves conseqüències i unir-se a la societat per tal d'evitar polítiques despòtiques i abusives que malmeten el territori i les persones».

Na Margalida ens explicà com l'actual govern ha utilitzat l'excusa de la crisi per tornar a posar en pràctiques polítiques molt dures que promouen l'especulació i, a més, la destrucció del territori.

Així, ens feu un repàs dels canvis normatius que ha duit a terme el PP durant aquesta legislatura i les seves conseqüències: canvis que han suposat una desregulació de la protecció del territori i que s'ha concretat en la llei d'urbanisme «sostenible», la nova llei del sòl o la llei del turisme, la possibilitat de declarar interès autonòmic la construcció d'hotels en àrees naturals. Canvis en la normativa que regula l'extracció de recursos naturals que se sotmet als interessos de les pedreres o canvis en la normativa de gestió de residus que fa possible que importem fems per incinerar i ens convertim en el femer d'Europa. Disminució de recursos destinats a la gestió de les àrees protegides.

Es pot consultar l'informe complet en la seva plana web, així com també es pot consultar un mapa de conflictes ambientals de Mallorca http://www.gobmallorca.com/la-campanya/mapa-de-conflictes.html

La intenció d'aquestes xerrades, a banda de donar a conèixer i conscienciar de quina és la situació en què ens trobam, també cerca crear xarxa i col·laboració amb grups i entitats amb preocupacions semblants arreu del territori per tal de poder posar en marxa accions conjuntes i mirar de fer un front contra el «rodillo» del PP.

Vídeo Mallorca cap al col·lapse

 

 Viewing all articles
Browse latest Browse all 10786

Latest Images

Trending Articles