Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10334

Llucmaçanes s'omple de gegants

0
0

El passat diumenge els Gegants en Tomeu i na Guida van fer la visita a una població a la que no hi poden faltar de cap manera  almenys una vegada en l’any, estem parlant de Llucmaçanes (petita població depenent de l’Ajuntament de Maó). I com que no hi ha ocasió millor per a anar a visitar un poble que quan està en festes, així va ser, amb motiu de les Festes de Sant Gaietà 2014.

Tot i així serien moltes les figures gegantines que a les set i mitja de la tarda estaven preparades al Pla de Sant Gaietà per a començar la marxa. Davant de tot els Gegantons arribats des de Es Castell, els Simpson i també l’entranyable Xec Calvet; seguits pel Gegant Yurca, del Barri d’es Camí d’es Castell de Maó; els següents els representants del terme de Maó en Tomeu i na Guida; seguits de la divertida Gegantona Tecla de Sant Lluís i ja tancant la marxa el grup de gegants veïns del poble que estava en festes, i que durant les Festes de Sant Gaietà exerceixen el paper de amfitrions: els gegants avis Perico i Aguedet, els gegantins Abu Omar i Nura (estrenants durant les Festes de Sant Gaietà 2013 i els petits i simpantics gegantons en Kikus i na Kika.

Els Gegants en Tomeu i na Guida, juntament amb altres gegants menorquins, visiten la població de Llucmaçanes amb motiu de les Festes de Sant Gaietà 2014.

La música ja va anar a càrrec del grup de Grallers d’es Castell (destacant un cop més l’alt número de components d’un grup que en pocs anys ha revifat amb prou força, que interpretarien les marxes i pasdobles més festius; la Banda de Música de Maó per la seva part després de dos dies al poble que també es el seu encara lis quedava bufera i no van escatimar alegria i festa en absolut.

Els carrers més amples i també els més estrets carrerons del poble veurien passar els gegants, que en menys d’una hora tornarien a ser al Pla de Sant Gaietà per a fer uns últims balls tots junts.

 

Els Gegants en Tomeu i na Guida, juntament amb altres gegants menorquins, visiten la població de Llucmaçanes amb motiu de les Festes de Sant Gaietà 2014.

Els Geganters per la nostre part agraïm que com de costum la festa acabés amb una convidada per a tots els participants, que si be a la hora que era el passa carrer o per la seva durada no sol ser dels de més sullar, una picadeta i un refresc sempre van be.

Les Festes de Sant Gaietà 2014 ja són acabades i els gegants ara la pròxima estació en la gira del present estiu són les Festes de Sant Llorenç a Alaior, el proper cap de setmana.

www.gegantsmao.menorca.es

http://creantilusionsgegants.blogspot.com.es/

www.youtube.com/gegantsmao


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10334

Latest Images

Trending Articles