Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10332

Licitació irregular

0
0

Al darrer ple  va ser rebutjada la nostra moció en referència al segon quiosc a la platja del Port de Pollença a pesar de que es van constatar les irregularitats realitzades a la seva licitació. L'equip de govern hauria de fer un informe jurídic sobre aquest licitació.

_____________________________________________

Al darrer presentavam una moció que demanava la suspensió de la licitació del lot M, quiosc a la Platja dels Tamarells.La moció va ser rebutjada per 11 vots en contra PP-PI-UMP. 4 abstencions PSOE, PSM i Esquerra. 2 Vots a favor d'Alternativa.

La licitació del segon quiosc a la Platja dels Tamarells del Port de Pollença ha estat plena d’irregularitats des del seu començament:

1º.- L’Ajuntament va licitar un quiosc de 150 metres quadrats quan deel Reglament de Costes diu clarament que aquests tipus de quiosc només poden tenir una ocupació màxima de 20 metres quadrats. A més a més la instal·lació del quiosc exigia obligava a “trasplantar” vuit tamarells recentment plantat per l’Ajuntament.

2º.- Quan va arribar la lògica denegació de Costes a aquesta autorització, es van canviar a la brava (sense intervenció dels serveis jurídics de l’Ajuntament) en plena exposició pública els plànols a la plana web de la licitació, sense constar de quina data ni quan foren aprovats el canvis per la Junta de Govern, i sense que la informació fos canviada a la resta de documentació. El quiosc passava a ser de 20 m2 i apareixia al costat un espai nou, la terrassa del quiosc de 75 m2. Una irregularitat total que des d’Alternativa pensam que és motiu per suspendre la licitació ja que realment al final no se sap que licitavam. Durant el debat el batle va admetre que s’havia comès un error però res més mentre que altres grups de l’oposició com PSM o Esquerra li van demanar la realització d’un informe per veure la possibilitat de suspendre la licitació

3r.- Costes fa uns dies ha denegat la autorització de la terrassa del quiosc que resta reduït a 20m2 però a la vegada l’Ajuntament ha donat permís sembla que oral per muntar el quiosc sense que aquest hagi signat l’autorització. El propietari del quiosc podrà treure profit a una autorització que el pensava per un quiosc de 150m2 amb una ocupació de 20 m2?

En definitiva pensam que tot aquest procés ha estat prou irregular i exigim a l’equip de govern per aclarir aquest tema, depurar responsabilitat i evitar que tornin a succeir fets com aquest, un informe jurídic com se li va demanar al ple sobre tot aquest procés.

Al final els grans perjudicats de fets com aquests són els ciutadans que participen d'aquests concursos públics. No és el mateix una oferta per un quiosc de 150m2 que el que finalment ha concedit permís costes 20m2.

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10332

Latest Images