Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10341

Un macarra an es Parlament

0
0

Dijous passat, a sa Comissió de Cultura i Educació des Parlament de ses Illes Balears, va succeir un fet que no puc passar per alt. Ja havia acabat sa comissió quan es diputat des Grup Mes, en Nel Martí, totalment descontrolat i fora de si, es va atracar a sa Consellera d’Educació per, de forma violenta, amenaçar-la. Es va produir un tumult, alguns el van haver de tranquil•litzar i fins i tot, alguns diputats socialistes li van recriminar sa seva actitud irrespectuosa.

Un trist espectacle protagonitzat per aquest diputat que desdiu de lo que hauria de ser un Parlament, on sa paraula i ets arguments són lo que s’hauria d’utilitzar per part des parlamentaris i no ses amenaces i sa grolleria tabernària.

I no podem desvincular aquest fet de s’irrupció des partit Podemos i des seu líder Pablo Iglesias. Un partit que també justifica sa violència i sa provocació. Curiosament, tota s’esquerra ha quedat enlluernada per aquest fenomen polític i tots ara es miren en aquest personatge com si fos un mirall. Tots volen ser com Podemos. I no m’estranyaria que aquesta deriva violenta i provocadora sigui, a partir d’ara, lo que caracteritzi an es partits d’esquerres en es Parlament. Una primera demostració d’aquest gir violent és lo que va passar dijous passat a sa Comissió d’Educació.

Sa deriva ultraesquerranosa i antisistema de tota s’esquerra és es vertader perill que ara té sa nostra democràcia. Esperem que, finalment, es sentit comú, sa tolerància, sa moderació i sa centralitat política vencin a s’extremisme i a sa violència que alguns volen instal•lar dins ses nostres institucions.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10341

Latest Images

Trending Articles