Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10339

Ha començat a caminar MÉS a Pollença

0
0

 


 

Divendres passat es va presentar a Pollença el projecte de MÉS per Mallorca, la força amb la que un bon grup de pollencins volem promoure la unitat de l'esquerra sobiranista i alternativa, construint un projecte des de la base, des dels ciutadans de peu.

MÉS per Mallorca ja va començar a caminar a nivell de Mallorca des de l'assemblea constituent celebrada el 26 d'octubre de 2013, una assemblea oberta on , a banda dels militants dels partits integrats dins MÉS, hi varen participar un centenar de ciutadans no afiliats.

Ara volem que el projecte, com ja ha passat a altres pobles, creixi en el nostre municipi. Fa més falta que mai. La societat demana participació directe, capacitat de decidir sobre els afers polítics, sense directrius ni control per part dels dirigents dels partits. A l'acte s'explicà les intencions i l'experiència del projecte en el temps que du de vida per part de Biel Barceló, David Abril i Joana Campomar.

L'acte acabà amb la participació dels assistents, que varem poder manifestar allò que creien que havien de ser les prioritats del nou projecte i demanar el que cregueren oportú als representants de Més per Mallorca.

La convidada a la societat pollencina és oberta, tant als ciutadans com a les forces progressistes i sobiranistes que treballen al nostre poble. Entre tots hem de construir MÉS per Pollença en una propera assemblea constituent.

Tenim la obligació de proposar una aposta el més àmplia possible, que pugui governar el municipi i canviar la manera de fer les coses i no permetre que la dreta s'aprofiti de la fragmentació de l'esquerra pollencina per imposar les seves polítiques.

PD: Des del passat divendres el projecte de MÉS per Mallorca s'ha enriquit amb la federació entre el PSM-E i ERC, que aquest dissabte seran presents per primera vegada a l'assemblea de MÉS que triarà el reglament de llistes obertes per les candidatures autonòmiques, insulars i municipals del 2015. També s'hi han integrat els Independents de Santa Margalida, actualment en el govern d'aquest municipi.

L'assemblea de MÉS serà a Santa Maria i tots els ciutadans hi son convocats, l'entrada és oberta. 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10339

Latest Images