Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10337

Denúnciar a Aigües de Cala Carbó

0
0
L’Ajuntament ha de denunciar l’empresa concessionària de l’aigua de la Cala Sant Vicenç

Ens congratulam  del rescat del subministrament de l’aigua de la Cala Sant Vicenç, un rescat que vam demanar a la passada legislatura amb insistència però sense resultat, però a més a més consideram que l’Ajuntament ha de denunciar a l’empresa concessionària Aigües de Cala Carbó, Els ciutadans no hem de pagar el cost d’1,2 milions d’euros de renovar la xarxa d’aigües de la Cala resultat d’una gestió destinada solament a obtenir beneficis.

_____________________________________________________________________________________________

Sembla que a la fi l’Ajuntament rescatarà el subministrament de l’aigua de la Cala Sant Vicenç . Ens congratula aquesta decisió que veníem demanant des d’Alternativa fa anys. El 2007 Alternativa ja va demanar al ple l'obertura d'un expedient a l'empresa concessionària, i a l’any següent  vam demanar al ple que l'Ajuntament recuperés aquesta concessió, en els dos casos sense resultat.

La xarxa d’aigües de la  Cala Sant Vicenç està completament apedaçada; és una xarxa vella i deficient en tots els sentits  que va ser instal·lada de qualsevol manera, i que no ha tingut  pràcticament inversions en el seu manteniment per part de l'empresa concessionària privada, “Aigües de Cala Carbó”. Aquesta empresa durant anys s'ha preocupat fonamentalment de guanyar doblers sense fer les inversions necessàries. A més, “Aigües de Cala Carbó” ha interromput durant dies els subministrament d’aigua,  la qualitat d’aquesta aigua ha estat pèssima i tots els problemes i reparacions fa temps que els gestiona l’Ajuntament. Ara es calcula que la substitució de la xarxa de la Cala ens costarà als ciutadans 1,2 milions d’euros. Una empresa privada s’ha endut els beneficis i tots pagarem la seva mala gestió, entre altres motius, perquè el necessari control municipal al subministrador i "concessionari" ha sigut inexistent durant mes de 40 anys .

Per tot això demanam a l’Ajuntament que denuncií a l’empresa concessionària Aigües de Cala Carbó.

Els contribuents de Pollença no han de pagar les mancances voluntàries d'una gestió destinada solament a obtenir beneficis, que ha deixat de banda el degut manteniment i renovació.

Articles anteriors. 
 

 


RECORDAU DEMÀ es presenta El llibre "Els tentacles de les tenebres. Un govern contra l'escola" a les 20:30 al Saló d'Actes del club de Pollença. Presentació organitzada per l'Assemblea Educativa de Pollença i l'Assemblea de Docents amb la col·laboració del Club Pollença.

 

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10337

Latest Images

Trending Articles