Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10332

Presentació del llibre "Els tentacles de les tenebres. Un govern contra l'escola"

0
0

El proper divendres 6 de juny es presenta El llibre "Els tentacles de les tenebres. Un govern contra l'escola" a les 20:30 al Saló d'Actes del club de Pollença. Presentació organitzada per l'Assemblea Educativa de Pollença i l'Assemblea de Docents amb la col·laboració del Club Pollença.

El llibre serà presentat pel seu autor, en  Marcel·lí Guerrero. Aquest llibre ha estat el resultat de moltes hores de feina arxivística i de recórrer a l’hemeroteca d’ençà que esclatà el conflicte a l’ensenyament. Un projecte que s’inicià mitjançant la creació d’un blog anomenat “Aló Camps” una visió crítica plena d’ironia, sentit de l’humor i molta imatge audiovisual, dels despropòsits que des del Govern de les Illes Balears s’anaven cometent contra la majoria de la comunitat educativa. Així mateix, s’han tingut en compte tota una sèrie d’articles relacionats amb els 10 punts que motivaren la vaga indefinida.

Al llibre es constata que darrera la manera d’actuar del govern Bauzà s’hi amaguen els foscos interessos de grups d’extrema dreta com els del Círculo Balear. Guerrero advertí del fet que tota la política regressiva que duu el govern del PP en matèria educativa i lingüística sempre s’ha executat després que aquest mantingués contactes amb dits grups, representants del nacionalisme espanyol més reaccionari i feixista, els quals són els qui veritablement marquen l’agenda de Bauzà en aquest sentit.

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10332

Latest Images