Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10339

Ucraïna. Uns diuen veritat, altres menteixen.

0
0

         Ucraïna. Uns diuen veritat, altres menteixen.

 

 

      En Barack Obama deu ésser el  més bel·licista de tots els presidents de la història dels Estats Units.

   Ara, la crisi ucraïnesa  mena cap a una guerra a gran escala.

    L'escrit que segueix a continuació és una transcripció d'un article publicat avui, 14.04.2014, al diari digital Russia Today, article que resumeix (segons el seu entendre)     quina és la posició d'uns i altres en relació a l'enfrontament civil a Ucraïna.

 

     Moscou critica Kíev com a ''criminal'' i convoca junta de l'UNSC

 

 

Rússia ha demanat al Consell de Seguretat i de l'OSCE a considerar amb urgència la crisi a Ucraïna , dient que l'anunci fet per les autoritats de Kíev diumenge per mobilitzar les forces militars per sufocar les protestes al sud - est del país és un " ordre penal .

 Esdeveniments al sud-est d'Ucraïna han pres un gir molt perillós , va dir el Ministeri de Relacions Exteriors rus en un comunicat diumenge.

 " Les autoritats de Kíev , que s'auto - proclamar a si mateixos com a resultat d'un cop d'Estat, s'han embarcat en la repressió militar violenta de les protestes " , va dir el ministeri ha afegit que les manifestacions , que s'han apoderat de la regió de Donbass van ser motivades per la indiferència de Kíev de la interessos legítims de les persones .

 Moscou va tancar la fi del diumenge, emès pel cop d'Estat- va imposar el president en funcions Aleksandr Turchinov aprovar una operació de seguretat a gran escala en les regions orientals del país , com " criminal " .

 " La sang ja s'ha vessat com a resultat d'aquestes accions al sud-est del país . "

 La declaració del ministeri va explicar que Rússia condemna enèrgicament els intents d'utilitzar la força brutal contra els manifestants i activistes mitjançant la participació dels militants del grup Sector Dret d'extrema dreta o d'altres forces armades il · legals .

 Occident ha de portar els seus aliats en el govern d'Ucraïna sota control , Moscou va dir subratllant que "depèn d'Occident ara per aturar la guerra civil a Ucraïna" .

 " Exigim als esbirros Maidan , que van enderrocar el president legítim , per aturar immediatament la guerra contra el seu propi poble , per complir amb totes les obligacions en virtut de l'Acord de 21 de febrer" , va dir el Ministeri de Relacions Exteriors .

 " Els patrocinadors occidentals del govern Maidan , especialment aquells que van ser testimonis de l'Acord [ de 21 de febrer ] i estan recolzats pels EUA , han de frenar la seva sortida de les sales de control , han de fer que es desprenen dels neo - nazis i altres extremistes ... "

 Les autoritats de Kíev han de començar un diàleg nacional amb una participació igual de totes les regions per fer reformes constitucionals urgents i radicals , va dir el ministeri .

 Rússia posarà un debat urgent sobre la situació a l'est d'Ucraïna a l'agenda del Consell de Seguretat de les Nacions Unides i l'Organització per a la Seguretat i la Cooperació a Europa ( OSCE ) .

 Protestes massives s'han apoderat del territori del sud-est d'Ucraïna amb els activistes de la confiscació edificis del govern a Donetsk , Lugansk , Slavyansk , Mariupol , Kramatorsk i les ciutats de Druzhkovka , Krasny Liman , Khartsyzk i Ilovaisk . Els residents d'altres ciutats han estat pujant per la federalització d'Ucraïna .

 Diumenge, el govern de Kíev va posar en marxa una operació de repressió a Slavyansk . Després de l'esdeveniment , el Consell de Seguretat d'Ucraïna ha aprovat una operació de seguretat a gran escala en les regions orientals del país . El cop d'Estat imposat pel president Aleksandr Turchinov va fixar un termini fins al dilluns al matí per als partidaris de la independència a l'est d'Ucraïna per deixar els edificis del govern que han ocupat o els militars van a utilitzar la força .


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10339

Latest Images