Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10530

La Quaresma visita la Residència Geriàtrica

0
0

La quaresma avança a passes de gegant, mai més ben dit, i si be hauria de fer menys via a mida que menys peus te la geganta, la sensació és la de que avança ràpid i ja són unes quantes les setmanes que portem amb la Vella Quaresma per les places de Maó.  Pot ser sigui per haver estat la popular geganta testimoni des de la balconada de s’Ajuntament del canvi d’estació i de climatologia des de que va arribar el dia 4 de març fins avui amb la primavera ja assentada.

En la jornada d’aquest dissabte la quaresma va visitar la Residència Geriàtrica, en la que quedant-se en els jardins, va perdre el quint peu. La novetat en aquest cas seria que a una legió de gent menuda que invariablement l’acompanyen en totes les seves sortides, en aquesta ocasió també la van seguir els residents del centre.

Molt al contrari del que ens contaria la tradició, La nostre s’Àvia Corema no és en absolut lletja ni antipàtica, motiu pel que sempre amb els que fa més bo és amb els més petits, tot i així també te grans amistats entre els de la seva edat, motiu pel que  a la residència geriàtrica no sols hi va trobar gent coneguda si no que fins i tot van ser els de “la seva quinta” qui van protagonitzar la lleva del peu. L’escolli’t la espardenya eivissenca.

la geganta s'Àvia Corema de Maó, Menorca. acompanyada dels membres de la Banda de Música de Maó i la Colla de Geganters de Maó.

Aquesta setmana la animadora ens va representar la glosa de la cançó: S’Àvia Corema, volta per dins Maó, i a ses fietes, fa un retgiró; i el que no sabem la setmana que ve “quin serà el desenllaç”, doncs:

S’Àvia Corema

Amb un bacallà,

Si li fas un mom

T’encalçarà.

 

Por en tenim els geganters del que ens faixi fer la Senyora Garcia i per a saber si haurem de còrrec ens ens trobarem a la  hora de sempre al pla de la Parròquia per anar a la Plaça Colon.

 

Podeu visitar també: www.gegantsmao.menorca.es i www.youtube.com/gegantsmao


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10530

Latest Images

Trending Articles