Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10542

La web dels Gegants de Maó ha estat actualitzada i renovada

0
0

La web dels gegants de Maó www.gegantsmao.menorca.es fa pocs dies ha estat actualitzada amb una nova aparença, nous continguts i més informació, història i fotografies dels Gegants de la Ciutat de Maó en Tomeu i na Guida.

Dins les novetats que hi trobarem la primera és una nova presentació en la pantalla principal. Altres són a l’apartat “coneix els gegants” la incorporació de la comparsa dels tres Reis Mags Gegants, que després de varis anys de treball en el taller de la colla el passat cinc de gener van ser presentats a la ciutat. A l’apartat “activitats gegants” hi trobem el més important fet durant el passat any 2013 i també noves fotografies de totes les figures i continguts renovats.

Un apartat que constitueix novetat i que per la importància del seu contingut mereixia aparèixer a la web es el de “La casa de les il·lusions gegants”, és aquest un link on hi trobem el treball fet en els últims vint anys (es diu ràpid, 20 anys) en el taller de creació i restauració de figures gegantines amb que compta la Colla de Geganters de Maó. En dit taller és on s’arrangen i es restauren els gegants de la ciutat i també altres figures gegantines de l’illa quan ho requereixen i també on han nascut figures avui tan estimades com pot ser el nano en Miquelet es Salero.

Us convidem així a no perdre detall de la nova web dels Gegants de Maó www.gegantsmao.menorca.es , a entrar en totes les seves seccions i a gaudir d’un mon gegant.

pagina web gegants mao menorca


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10542

Latest Images