Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10339

Comença un nou Abril. De República, es clar.

Previous Ja tenim seu
0
0

Com cada any des del PSM volem celebrar l'aniversari de la proclamació de la Segona República i recordar a tots els que patiren mort i repressió a partir del cop d'estat que va acabar amb ella. Per segon any consecutiu Memòria de Mallorca i Iniciativa Ciutadana organitzen el cicle amb la col·laboració de PSM i Alternativa per Pollença.

Començam aquest divendres 4 amb el documental "Las Maestras de la República", recentment guanyador d'un premi Goya.

El divendres dia 11 vindrà na Maria Antònia Oliver, presidenta de l'Asssociació de la Memòria Històrica de Mallorca a explicar-nos el procéspel que s'està en vies de jutjar els crims dels franquisme a través de la justícia argentina, després del mantell de silenci que la justicia espanyola ha volgut posar damunt el tema.

El dilluns dia 14, aniversari de la República farem el ja tradicional acte a la Plaça dels Seglars amb l'actuació musical de Taverners, tot un luxe.

El divendres 25 na Margalida Capellà ens presentarà la darrera edició de Veus Republicanes, amb el testimonis de la gent que va viure aquells anys i els seus descendents. Amb especial presència de pollencins en aquest volum.

Finalment, el dissabte 26 hi haurà una visita guiada a Coves Blanques de Cala Sant Vicenç allà on coneixerem a fons la història del "Camí dels Presos", fet amb els treballs forçats dels presos republicans. 

Vos hi esperam !

 

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10339

Latest Images