Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10533

S'Àvia Corema guanya adeptes

0
0

S’Àvia Corema gana adeptos, era el titular amb el que el Diari Menorca aquest matí mostrava la fotografia d’es Carrer de ses Moreres de Maó pler fins dalt de gent, petits i adults, per a veure com a s’Àvia Corema se li llevava el quart peu.

En la edició d’ahir la animadora, la Senyora Garcia, va seguir escenificant la popular cançó. Si la setmana passada seguint les gloses: S’Àvia Corema/ l’haurem d’encalçar/ per que va a missa/ sense pentinar, la geganta va acabar ben pentinada, amb una flor pel cap i fins i tot amb un nas de pallasso, per anar a missa ben guapa, les gloses que tocaven ahir, les que fa quatre de la cançó, ens deien:

S’Àvia Corema,

Peu petit,

Tanca sa porta

I s’engrona un dit

 geganta quaresma mao menorca   

Això va sers motiu per que la animadora exercís d’infermera. La cura sana va ser de lo més divertit. Tots vam comprovar com tremolava la pobre geganta,de veure a la Senyora Garcia amb una enorme xeringa a punt d’aplicar uns remeis més divertits que professionals.

Si les ocurrències de la animadora no deixen a ningú indiferent i les rialles mai són poques, el moment culminant sol ser el de treure el peu a la geganta. En el matí d’ahir l’escolli’t mitjançant la democràcia en miniatura (exercida pels més petits) va ser el peu que porta l’esclop.

Avui la geganta ja sols te tres peus. Un d’aquests tres és el que se li llevarà el proper dissabte, que toca el jardí de la Residència Geriàtrica de Maó.

Visita també: www.gegantsmao.menorca.es

www.youtube.com/gegantsmao


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10533

Latest Images

Trending Articles