Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10533

Marxa per l'educció

0
0

L’Assemblea de docents ens convida el dissabte  12 d'abril a la Marxa per l'Educació per un sistema educatiu digne, arrelat a la nostra cultura i obert al món. Us podeu inscriure com participants i com a voluntari

INSCRIPCIÓ

 S'ha de fer d'aquesta manera perquè els voluntaris podreu indicar el tram en el qual ens ajudareu i a més també podrem comptabilitzar les vostres passes que fareu per l'educació.


- Exigim el dret a un ensenyament en català i de qualitat.
- Exigim el correcte manteniment de l’escola com a servei públic.
- Demanam el tancament dels expedients oberts als docents i als equips directius que s'han resistit a aplicar disposicions arbitràries. Aquestes disposicions responen a motivacions que no tenen a veure amb la qualitat de l'ensenyament i que, a més, són d'impossible compliment per les presses i les improvisacions de l'administració educativa.


No volem fer cap passa enrere en la qualitat de l’ensenyament.
Pels nostres nins, pels nostres joves, pel futur.


CAP PASSA ENRERE, TOTES LES PASSES ENDAVANT.


Una altra de les campanyes en marxa és la de les dimissions dels caps de departament, com a mostra de protesta davant la situació educativa. En aquest sentit, s'ha informat que ja són més de dos-cents els caps de departament dimitits, que representen el 50% dels instituts. I també s'ha dit que encara n'arriben de noves. Aquesta acció, simbòlica perquè els docents segueixen exercint les seves responsabilitats, ha molestat molt la Conselleria, que ha emprès una nova cacera de bruixes sense fonament. Al'IES Guillem Cifre de Colonya han dimitit sis caps de departament i altres sis a l'IES Clara Hammerl.

 L'Assemblea de Docents de les Illes Balears ha presentat avui a Eivissa el vídeo Diàleg Impossible com a protesta per la manca de voluntat de diàleg de la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats de les Illes Balears. I a més a més ha fet públic un comunicat. 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10533

Latest Images

Trending Articles