Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10495

Dimissions

0
0
A Alternativa per Pollença lamentam la renúncia a l'acta dels dors regidors no adscrits, na Malena Estrany i en Tomeu Fuster, que donarà majoria en el ple al PP-PI (CiU més Lliga) .Pensam que aquest nou govern és un frau democràtic i no reflexa el que van votar els ciutadans. En referència a la renúncia a l'acta del regidor de CiU en Miquel Ramon, pensam que aquesta s'hauria d'haver fet fa temps tenint en compte la seva irregular gestió a passades legislatures.

La renúncia a les seves actes,  dels regidor no adscrits na Malena Estrany i Tomeu Fuster, suposarà l'entrada a l'Ajuntament de nous regidors de la llista de la Lliga, una és segur que serà na Marilén Capllonch, integrada al PI, i l'altra segurament també serà una persona afiliada al PI. Això suposarà un nou equip de govern amb una majoria absoluta del pacte PP-PI que consideram que no és el que volien els ciutadans quan van posar la seva confiança a la Lliga, i el van convertir al segon partit més votat del municipi. Pensam que part d'aquest vot a la Lliga es va fonamentar el rebuig a la gestió d'UM (de la qual era hereva la llista de CiU, ara unida a la Lliga) i en la candidata de la Lliga (na Malena Estranys) que unes setmanes abans havia renunciat a encapçalar la llista de CiU.

Respecte a la dimissió d'en Miquel Ramon, pensam que encara que tard era necessària. Fa mesos que a Alternativa haviam demanat al ple aquesta dimissió per totes les irregularitats de la seva gestió  a les anteriors legislatures, quan era regidor d'UM. Irregularitats que indica l'auditoria, factures a l'extrajudicial de novembre, imputació al cas Ibatur i el contracte verbal i pagament de les pistes de Duva... Motius més que suficients pels quals en Miquel Ramon hauria d'haver presentat la dimissió fa temps. Aprofitam per recordar que fa més d'un any que el ple va aprovar per unanimitat fer els informes jurídics sobre l'auditoria i que els continuam esperant.

Tan de bo tot això pugui ser útil per que els ciutadans valorin més la feina diària dels partits polítics i no les candidatures de darrer moment com va ser la de la Lliga.

 

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10495

Latest Images

Trending Articles