Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10592

Els escamots feixistes també ''actuen'' a Ucraïna de l'Est, segons una crònica de RT.

0
0

  

Els escamots feixistes també actuen a Ucraïna de l'Est, segons una crònica de RT.

 

 

     

 

      Com és sabut, les formacions feixistes es proposen la conquesta del poder per mitjà de l'assalt a l'Estat. Les formacions feixistes ucraïneses han demostrat la validesa de la teoria feixista en l'assalt a l'Estat d'Ucraïna, el febrer de 2014; els escamots van fer de punta de llança per a l'assalt a centres de l'administració de l'Estat i, finalment, al Parlament.

 

    Per descomptat, els feixistes van poder aconseguir el seu objectiu perquè Washington havia decidit provocar el cop d'Estat a Ucraïna (El govern Obama ha batut el rècord en cops d'Estat). 

 

     Tot seguit podreu baixar el post de RT; però abans m'he de referir a la política contradictòria que despleguen els savis del diari Ara. Per una banda, fan de l'Ara el diari més compromès a favor de la consulta sobiranista de Catalunya-Principat, però alhora participa amb la conxorxa de la premsa ''occidental'' que fa costat als colpistes ucraïnesos i que declara il·legal el referèndum sobiranista de Crimea.  Sembla una política suïcida, la dels savis de l'Ara.

 

    Vegeu el post que us deia Ucraïna fora de control


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10592

Latest Images

Trending Articles