Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
People Here Also Viewed:
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10937

Els emperadors occidentals van nus, segons explica En Finian Cunningham.

0
0

 

       Els emperadors occidentals van nus, segons explica En Finian Cunningham.

 

        Segons explica aquest destacat comentarista, la victòria de l'exèrcit sirià a Qusair ha significat el principi de la fi de la criminal guerra promoguda per l'Imperi (els imperis, el FUKUS).

   I, paral·lelament, també es fa palesa la derrota imperial a la guerra mediàtica.

   Per part meva,  faig la meva modesta aportació a la difusió del periodisme crític.

   Els catalans haurien de saber que la guerra de Síria ens afecta.  Que les derrotes de les forces imperials fan créixer les possibilitats d'alliberament dels pobles oprimits, com és el cas de Catalunya (Sencera). Que és ridícul anar a París, la capital del terrorífic l'imperi francès, per explicar la bonesa de la causa catalana (París  té tot  d'espies que informen de continu sobre la situació a Catalunya-Principat. França en tot temps fa aliança contra Catalunya).

   

 

 

           

 

 

         Els emperadors occidentals van nus


  11 juny 2013

 Per Finian Cunningham
 Ara, igual que amb els excrements dels insurgents en retirada, els governs occidentals s'estan executant por de l'exposició condemnatòria. Aquesta setmana, la Casa Blanca és sostenir una sèrie de reunions d'emergència sobre Síria. Secretari d'Estat dels EUA John Kerry ha hagut de cancel · lar una gira per Orient Mitjà per tal d'assistir a aquestes reunions. A les targetes de discussió és els EUA avanç cap l'enviament d'armes i un altre tipus d'ajuda letal obertament al seu exèrcit subministra estrangera a Síria - un moviment desesperat que probablement no va a succeir perquè l'agenda criminal occidental ja ha estat derrotat. El govern d'Obama - atacat per altres escàndols i la implosió de legitimitat entre el poble nord-americà i al món en general - no està en condicions d'intensificar la criminalitat a l'Orient Mitjà ".

 Entrevistes relacionats:

  'West després excusa per intervenir a Síria "
  "EUA utilitza diners dels impostos per pagar els terroristes '


 La victòria militar de les forces del govern de Síria a la ciutat central estratègica de Qusayr la setmana passada va ser una fita per diverses raons. Però dels punts d'inflexió crucial anunciats per aquest esdeveniment, un és inimitable clar - les potències occidentals, els aspirants a emperadors de Síria, destaquen nua a la seva conspiració criminal fallit de destruir el país.


 Aquests aspirants a emperadors - Washington i ex de la regió - ha estat potències colonials, la Gran Bretanya i França - han demostrat demostrativament no tenir la més mínima credibilitat. Els emperadors no tenen roba i estan a la recerca d'empara.

 L'exèrcit sirià ara té la mà superior i l'impuls cap a la victòria absoluta en un conflicte que ha saquejat grans franges de la nació siriana, el que resulta en un màxim de 80.000, principalment civils, morts, i causant 4-5000000 refugiats interns i externs.

 Insurgents recolzats per Occident estan sent destruïts o enviats dels llogarets i pobles de Síria, l'exèrcit sirià es mou ràpidament cap al seu pròxim objectiu d'alliberar la segona ciutat important del país, Aleppo, al nord. Aquest xoc pot resultar una lluita més sagnant i perllongada que la campanya de tres setmanes per reprendre Qusair. Però, donada la seva pèrdua fulminant dels combatents i la ruptura de les rutes de subministrament clau a través de Qusayr, l'eventual derrota dels insurgents a Aleppo sembla gairebé assegurada.

 La reconquesta d'Alep, i el tancament de la línia de subministrament d'armes a l'OTAN de Turquia al nord, que després resulten ser l'últim reducte dels mercenaris recolzats des de l'estranger. Aquests mercenaris han estat aterroritzant Síria des de març de 2011 a instàncies dels poders de l'OTAN i els seus aliats regionals, entre ells Israel, Jordània, Turquia, Aràbia Saudita i Qatar. Per tant, l'agenda occidental de canvi de règim per enderrocar el president Bashar al-Assad és, en una paraula, una lletra morta.

 Però potser una repercussió més revelador de la victòria a Qusair és el nu pelat de la cara lletja de l'imperialisme occidental a Síria i la regió en general.

 La ruta dels mercenaris que havien assetjat Qusayr durant l'any passat va mostrar més clarament que fins i tot el component en gran mesura estrangera de l'anomenat Exèrcit Lliure de Síria i el mínim suport entre la població siriana per aquest equip d'Al-Qaida extremistes vinculats. La FSA deurien en endavant conegut com l'Exèrcit subministra Exterior. Sense subministraments estrangers, no hi ha FSA, i mai hauria estat un en el primer lloc.

 Per què van ser els 30.000 habitants de Qusayr obligats a amagar a casa seva durant l'any passat, mentre que les bandes de Líbia, Egipte, Tunísia, Aràbia Saudita, Txetxènia, Iemen, jihadistes autodenominats franceses i britàniques i, sí, els oportunistes criminals locals sirians, vagaven per la carrers, saquejant i maltractant?

 Quan aquests assassins recolzats per Occident i els bandits van ser finalment queden sense Qusayr dimecres passat, per què els habitants saluden l'exèrcit sirià i els seus companys libanesos d'Hezbollah amb alleujament i gratitud? Per què s'han fet celebracions de carrer a Qusair complimentar la restauració de la vida civil?

 Per què milers de residents de Qusayr fugir de la ciutat en l'últim any? Per descomptat, es tractava d'escapar dels anomenats "rebels" recolzats per Occident que van imposar la seva draconiana, la tirania fonamentalista trenat que van adoptar dels seus mecenes saudites i Qatar. Aquest és el mateix tipus de tirania que s'està imposant en les comunitats que pateixen d'Alep encara sota el control dels mercenaris.

 Aquesta setmana, van sorgir informes d'un nen de 14 anys d'edat, a Alep, que va ser executat en una plaça pública per homes armats estrangers perquè suposadament blasfemat amb una tassa de cafè. Va ser condemnat a mort per un tribunal popular abans de rebre dos trets al cap davant de la seva mare i el seu pare.

 Per què és que ara els habitants que havien fugit de Qusayr - musulmana, sunnites, xiïtes, alauita, cristià la mateixa manera - es tornen a la seguretat reprès de la seva ciutat per recollir els seus fins ara pacífica vida col-existents?


 Cap d'aquestes preguntes se'ls demana en els principals mitjans de comunicació occidentals, o dels polítics occidentals, des de la caiguda de Qusair. Increïblement, la cobertura dels mitjans occidentals sobre Síria sembla assotada per un mutisme sobtat durant la setmana passada, com paralitzat per una enorme clau llançat a les seves rodes. Convenientment, l'agenda informativa sembla haver canviat inexplicablement a altres assumptes.

 En aquesta conjuntura, el que els governs occidentals i el seu sistema de propaganda dels mitjans més volen evitar és que el públic occidental per veure el nu, la veritat evident: que els governs i els mitjans de comunicació han estat mentint durant els últims dos anys sobre el que està passant a Síria. Aquest país no es troba en un aixecament a favor de la democràcia, amb el suport dels sirians i els poders occidentals benvolents. Per contra, Síria ha estat sotmès a una guerra encoberta criminal d'agressió de les potències occidentals per als interessos estratègics egoistes en el petroli i el gas ric en Orient Mitjà. Aquest tipus de conspiració és el que els criminals de guerra a Nuremberg van ser penjats per.

 Qusayr ha crims governamentals occidentals a l'Orient Mitjà en clar. I és per això que la història està sent descartat pel forat de la memòria dels mitjans occidentals.


 Així que anem a arrossegar fora del forat de la memòria. Per aconseguir els seus objectius il · lícits, els governs occidentals han canalitzat en secret armes, diners, forces especials i les xarxes d'assassins despietats estrangers en un país sobirà per terroritzar als seus habitants en la presentació del seu programa per al canvi de règim. La sang de 80,000 poble sirià està a les mans dels presidents occidentals, primers ministres i els diplomàtics estrangers: Barack Obama, David Cameron, François Hollande, John Kerry, William Hague i Laurent Fabius. Tots ells estan acusats i han de ser jutjats per un tribunal de crims de guerra.

 Quan les forces de l'exèrcit sirià van reprendre el bombardejada, poble sabotejat de Qusayr, la façana occidental de la simulació i la propaganda va ser demolit per sempre.

 Ara, igual que amb els excrements dels insurgents en retirada, els governs occidentals s'estan executant por de l'exposició condemnatòria. Aquesta setmana, la Casa Blanca és sostenir una sèrie de reunions d'emergència sobre Síria. Secretari d'Estat dels EUA John Kerry ha hagut de cancel · lar una gira per Orient Mitjà per tal d'assistir a aquestes reunions. A les targetes de discussió és els EUA avanç cap l'enviament d'armes i un altre tipus d'ajuda letal obertament al seu exèrcit subministra estrangera a Síria - un moviment desesperat que probablement no va a succeir perquè l'agenda criminal occidental ja ha estat derrotat. El govern d'Obama - atacat per altres escàndols i la implosió de legitimitat entre el poble nord-americà i al món en general - no està en condicions d'intensificar la criminalitat a l'Orient Mitjà.

 Els informes d'Associated Press, "[sirians] líders de l'oposició [és a dir, titelles occidentals] han advertit Washington que la seva rebel · lió podria enfrontar pèrdues devastadores i irreversibles sense un major suport."

 Aquesta frase ho diu tot. Els emperadors van nus.

 FC / PR
 Finian Cunningham, originari de Belfast, Irlanda, va néixer el 1963. Ell és un destacat expert en assumptes internacionals. L'autor i comentarista dels mitjans de comunicació va ser expulsat de Bahrain al juny de 2011 pel seu periodisme crític en què va destacar violacions de drets humans pel règim recolzat per Occident. Ell és graduat del Màster en Química Agrícola i va treballar com editor científic de la Royal Society of Chemistry, Cambridge, Anglaterra, abans de seguir una carrera en el periodisme. També és músic i compositor. Durant molts anys, va treballar com a editor i escriptor en els principals mitjans de comunicació, incloent el mirall, Irish Times i Independents. Ell es basa ara en l'est d'Àfrica, on està escrivint un llibre sobre Bahrain i els Emirats Spring.He col · condueix un programa setmanal d'actualitat, diumenge a les 15:00 GMT a Ràdio Bandung. Més articles d'Finian Cunningham

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10937

Latest Images

Trending Articles