Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10332

Partidisme i malversació

0
0

L'equip de govern està fent un ús partidista i malversant fons públics al defensar el seu projecte d'ordenança de convivència i seguretat a les pàgines municipals

_______________________________________________________________________

Fa uns dies l'Ajuntament ens va sorprendre la publicació, d'una nota de premsa de la regidora de policia, a les pàgines oficials a internet de l'Ajuntament, desqualificant als que ens oposam a l'ordenança de seguretat i convivència, en ple procés de presentació d'al·legacions.

Ara elsdies previs a la jornada reivindicativa d'avui contra l'ordenança al perfil oficial de l'Ajuntament al facebook s'han penjat fragments seleccionats de l'ordenança , cosa que mai s'havia fet amb ninguna ordenança municipal i menys encara amb una ordenança que encara no s'ha aprovat definitivament. Encara sorpren més aquesta feina de contrapropaganda quan al mateix perfil de facebook no troben temps per contestar a preguntes simples. Fa uns dies vam demanar qui havia tingut la brillant idea de deixar fer un fogueró al parc infantil del centre Miquel Capllonch... No ens digueu que no és curiós que els volen prohibir tot tipus d'activitats als espais públics després facin coses com aquesta; un exemple de l'arbitrarietat i hipocresia que envolta aquesta ordenança

 

A Alternativa consideram que és vergonyosa i denunciable la utilització que està fent l'equip del govern de mitjans públics per justificar una ordenança que només s'ha aprovat inicialment; sobre la qual hi ha diferents opinions, s'han presentat al·legacions, i al manco quatre partits polítics (Alternativa, PSOE, PSM i Esquerra) hem demanat la seva retirada.Els mitjans de comunicació municipal els gestionen persones que pagam tots (els que estan a favor de l'ordenança i el que estam en contra) i hauria de ser una eina d'informació institucional, mai de propaganda de propostes partidistes. Si el Partit Popular o el Pi volem donar la seva opinió sobre l'ordenança que el facin als seus mitjans a internet.

És totalment inaudit i ens sembla molt greu que una ordenança que encara no s'ha aprovat definitivament i per tant només és una proposta de l'equip de govern sigui defensada amb doblers públics. Això es diu malversació de fons públics.

 Vina avui a defensar els espais públics de Pollença. Entre tots hem de saber que a Pollença ens oposam a l'ordenança.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10332

Latest Images